Keski-Puulan Osakaskunta

Ajankohtaiset asiat

Keski-Puulan osakaskunnan vuosikokous järjestettiin
Hirvensalmen seurakuntatalolla 17.7.2021. 

Vuosikokouksen pöytäkirja

Osallistujaluettelo

KUTSU

KESKI-PUULAN OSAKASKUNNAN VUOSIKOKOUS

97-876-15-1 213-876-30-1   y-tunnus 2876557-4

Kokous pidetään 17.7.2021 kello 10.Paikkana on Hirvensalmen Seurakuntatalo osoitteessa Sysmäläntie 1 52550 Hirvensalmi.

Kahvitarjoilu ja valtakirjojen tarkastus kello 9. alkaen.

Kokouksessa käsitellään sääntöjen määräämät asiat.

Asialistalla on myös Seppo Pylvänäisen jättämä ostotarjous saaresta, myös Jukka Savolainen ja Marcus Heimonen ovat tehneet ostotarjoukset vesijätöistä.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja on nähtävillä 23.7.2021 alkaen nettisivulla.

Tervetuloa!

Hoitokunta

 

Vuosikokous 2019

Vuosikokous järjestettiin 31.3.2019 Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelun tiloissa. Pöytäkirjan ja liitteet löydät täältä.

Elinvoimainen järvilohiprojekti

Erittäin uhanalaisen järvilohikannan elvyttämiseksi on perustettu Elinvoimainen järvilohiprojekti. Projektin tarkoituksena on elvyttää kantaa monipuolistamalla järvilohien perimää. Lohenpoikaset merkitään siruilla, jotta saaliskalojen tiedot saadaan tarkasti dokumentoitua ja tarpeeksi suuren otannan jälkeen voidaan tehdä oikeat jatkosuunnitelmat projektin onnistumisen varmistamiseksi.

Istutukset Puulan alueella

Lupamyynnin tuomat tulot käytetään lähes kokonaisuudessaan vuosittaisiin kalaistutuksiin. Keski-Puulan Osakaskunnan alueelle on Puulaan kevään 2021 aikana istutettu tai laitettu kasvamaan kasvatuskasseihin Saimaanlohta, Nevanlohta ja risteytyslohia. Risteytykset ovat Tornionjoki/Saimaa sekä Nevanlohi/Saimaa. Kokonaismäärä lohen poikasille on 8650 kpl. Istutettavat kalat ovat 2 vuotta vanhoja, n. 20 cm pitkiä ja painoltaan n. 100 g.

Istutetuista poikasista osa on virikekasvatettuja. Virikekasvatuksessa poikasten päivittäistä valon- ja ruuan määrää vaihdellaan. Lisäksi kasvatusaltaan vedenkorkeutta ja virtaamaan määrää vaihdellaan.

Simpiänniemestä on keväällä päästetty suoraan järveen n. 4300 poikasta. Vastaava erä n. 4300 kpl on Malvaniemen sillan vieressä odottamassa veden lämpiämistä n. 12 asteeseen.

Myös järvitaimenen poikasia istutetaan Keski-Puulan Osakaskunnan alueelle. Käräjäniemen rannan läheisyydessä on 6600 kpl 2 vuotiasta poikasta odottamassa veden lämpiämistä.

Itäisen Puulan alueelle istutetaan tänä vuonna 2400 kpl 2 vuotiasta järvitaimenta. Hirvensalmen osakaskunta on istuttanut vajaat tuhat kpl 1,5 kg kirjolohi poikasta vesialueilleen.

 

    flag ruotsi

 

Ajankohtaisia asioita

Lupamyynti

Osakaskunnan kalastuslupia myydään paikallisissa luvanmyyntipisteissä ja nettimyyntinä www.kalakortti.com enintään 10 pyydysyksikköön saakka sekä vetouistelulupia.

Lue lisää! 

Hae sivustoltamme

Back to Top
JSN Blank 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework